Prémium asszertív kommunikáció tréning online - TanfolyamGURU.hu
Prémium asszertív kommunikáció tréning-Egyéb tanfolyam

Prémium asszertív kommunikáció tréning

ONLINE

  2 hónap

  Egyéb tanfolyam

Tanfolyam indulása

2024. április 06.

Tanfolyam díja

Érdeklődj a részletekért!

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  🚀🚀🚀 15 OK, MIÉRT VAGYUNK PRÉMIUM KÉPZŐ, ÉS MIÉRT VÁLASSZ MINKET ⤵️⤵️⤵️

  #1 GARANCIA ☀️ Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés? Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huza-vona nélkül!

  #2 ONLINE KÉPZÉSEK ☀️ A képzések online zajlanak, így helytől függetlenül tanulhatsz. Pénzt, időt és energiát spórolhatsz, amit utazással töltöttél volna el a tanfolyam miatt.

  #3 RUGALMAS BEOSZTÁS ☀️ A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetők.

  #4 HETI KÉRDEZZ-FELELEK ☀️ Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.

  #5 RÉSZLETFIZETÉS ☀️ A tanfolyam díját nem kell egy összegben kifizetned, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

  #6 TRANSZPARENS ÁRAZÁS ☀️ Nincs regisztrációs díj, és nincsenek rejtett költségeink.

  #7 PROFI OKTATÓK ☀️ Oktatóink magas szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Gyakran országosan ismert szakértőket is sikerül felkérnünk, hogy tudásukkal színesítsék képzéseinket.

  #8 BÓNUSZOK ☀️ Tanulási idő felező kurzus, hogy hatékonyan tanulj, és Álláskeresési mesterfogások kurzus, hogy megtanulj könnyen kiemelkedő önéletrajzot írni, és jobb eséllyel indulj az állásinterjún, mint mások.

  #9 KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉG ☀️ Az órák online visszanézhetőek, így ha nem tudsz mindegyiken részt venni, lehetőséged lesz bepótolni azt. Korlátlanul megismételheted a videókat, így annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szükséged van rá.

  #10 PROFI OKTATÁSI ESZKÖZÖK ☀️ Az online oktatáshoz prémium eszközöket biztosítunk az oktatóknak, így éles képet látsz és tiszta hangot hallasz, nem homályos képpel és dobozhanggal szembesülsz az órákon.

  #11 SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☀️ Bármikor felmerül kérdésed, kedves kollégáink segítségedre lesznek az ügyfélszolgálatunkon telefonon és e-mailben is. Az oktatási napokon chaten is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

  #12 INTERAKTÍV OKTATÁS ☀️ Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.

  #13 EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ☀️ Egyénileg is konzultálhatsz az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned. Felmerül egy kérdésed témában, amit nem szívesen osztanál meg közönség előtt? Vagy teljes figyelmet szeretnél az oktatótól? Itt a lehetőség!

  #14 SEGÉDANYAGOK, KINYOMTATHATÓ TANANYAG ☀️ Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.

  #15 TANULÓTÁRS PROGRAM ☀️ A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, ha van valaki, akivel együtt tanultok.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb tanfolyam

A tanfolyam helyszíne

Elméleti oktatás helyszíne

Online, valós idejű képzés

Beiratkozás helyszíne

Online

A tanfolyam időtartama

2 hónap

Óraszám

24

A tanfolyam díja

Érdeklődj a részletekért!

Részletfizetés

Részletekben is fizetheted

Egyéb feltételek:

Rendelkezned kell az online tanuláshoz szükséges eszközökkel (számítógéppel vagy okostelefonnal és internetkapcsolattal)

Jelentkezési határidő:

2024. 03. 02.

Képzés formája:

Távoktatás, valós idejű oktatói jelenléttel

Ajándék

💞 BÓNUSZOK, MELYEKET CSAK TŐLÜNK KAPSZ 💞

 

Jelentkezz tanfolyamunkra most, és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben!

 

Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

 

⏰ TANULÁSI IDŐ FELEZŐ ELFOGLALT TANULÓINKNAK

Szeretnéd hatékonyan végezni a képzésünket, de elfoglalt vagy a mindennapokban? Semmi probléma, ezért készült “Tanulási Idő Felező Elfoglalt Tanulóinknak” anyagunk, amiben Fülöp Margó szakértő segít elsajátítani a hatékony tanulás elméletét gyakorlati tippekkel fűszerezve 45 percben. Jelentkezz most, és a beiratkozásod után Tied is a bónusz anyag!

 

💼 ÁLLÁSKERESÉSI MESTERFOGÁSOK

Gondolkozol a jelentkezésen, de attól tartasz, hogy nehéz lesz elhelyezkedni a végzettség után tapasztalat nélkül? Éppen emiatt fejlesztettük le Álláskeresési Mesterfogások anyagunkat File Csaba szakértőnkkel, aki segít megérteni, hogy hogyan írj kiemelkedő önéletrajzot, vagy épp Te lehess az interjún a legjobb.

 

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

2 hónap

2024. ápr. 06.

Szombatonként

Érdeklődj a részletekért!

Időtartam

2 hónap

Indulás

2024. ápr. 06.

Ütemezés

Szombatonként

Képzés díja

Érdeklődj a részletekért!

Kiegészítő információk

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

"Fejleszd az asszertív kommunikációs készségeidet tréningünkön, ahol megtanulhatod hatékonyan kifejezni véleményed és igényeid másokkal, tiszteletben tartva mindenkinek a jogait és érzéseit. Gyakorlati eszközökkel és szituációs játékokkal segítünk növelni önbizalmadat a kommunikációban, hogy pozitív és egészséges kapcsolatokat alakíthass ki mind a munkahelyen, mind a magánéletben. Az asszertív kommunikáció segítségével hatékonyan érvényesítheted saját igényeidet és együttműködhetsz másokkal harmonikus környezetben."

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

✅Neked szól a képzés: Érdekel, hogyan kommunikálj hatékonyan és magabiztosan még a nehéz helyzetekben is.

✅Neked szól a képzés: Fejlődnél érvelés, meggyőzés és hatékony kommunikáció terén.

✅Neked szól a képzés: Hajlamos vagy túlságosan engedékeny lenni, és nehezen mondasz nemet.

❌Nem neked szól a képzés: Úgy érzed, hogy már most is hatékonyan kommunikálsz, és nincs szükséged fejlesztésre ezen a téren.

❌Nem neked szól a képzés: Kiráz a hideg a gondolattól, hogy új dolgokat tanulj.

❌Nem neked szól a képzés: Szerinted a konfliktusok teljes elkerülése a leghatékonyabb kommunikációs stratégia.

 

 

Miről szól a képzés?

Tanulj a személyiségekről

Meg fogod ismerni, hogy milyen típusú személyiséggel rendelkezünk, és melyik személyiségtípussal hogyan tudsz a legegyszerűbben kommunikálni.

Szavak helyett...

... máshogy is kifejezheted magad! A testbeszéd és a verbális kommunikáció is téma lesz, hogy lásd mit üzen a testünk és hogyan viszonyul az mondandónkhoz.

Feketeöves konfliktuskezelés

A konfliktusok okai, típusai és fázisainak felismerése is fontos lesz. Megismerkedhetsz a különböző konfliktuskezelési stratégiákkal, az asszertivitás, az empátia és az értő figyelem alapjaival, valamint az erőszakmentes kommunikációval.

Az erőszakmentes kommunikáció a különböző személyiségtípusokkal

A DISC módszeren alapuló kommunikáció az eltérő személyiségtípusokkal és a hatékony kommunikációnak a különböző helyzetekben és személyiségekkel való alkalmazásának használata.

 

 

Képzés formája

Interaktív, real-time oktatás, fix időpontokban, valós idejű oktatói jelenléttel + Korlátlanul visszanézhető felvételek az órákról

 

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

Önismeret⤵️

 • Önismeret-, és személyiségfejlesztés. Milyen típusú személyiség vagyok?
 • Személyiségtípus és empátiás beállítódás. Milyen üzenet jut el hozzám a négyfül modell alapján?
 • Énállapot modell: szülői-én, felnőtt-én, gyermeki-én. Melyik énállapotomban vagyok a legtöbbet?

Kommunikációs Csatornák⤵️

 • Mit üzen a testünk? Szó és testbeszéd összhangja
 • Kommunikációs stratégiák

Konfliktuskezelés⤵️

 • A konfliktus forrása, formái, fázisai
 • Konfliktuskezelési stratégiák
 • 3 nap 3 technika
 • Az asszertivitás alapjai, empátia és értő figyelem, hogyan hagyjuk el kommunikációs gátjainkat
 • Az erőszakmentes kommunikáció, avagy hogyan legyünk zsiráfok sakál helyett
 • A DISC módszeren alapuló kommunikáció a különböző személyiségtípusokkal

 

 

Mitől prémium a képzés?🏆

 • Tanulótárs program: A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, és sokkal könnyebb elsajátítani a tudást, ha van valaki, akivel együtt tanultok.
 • Heti kérdezz-felelek: Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.
 • Interaktív oktatás: Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.
 • Egyéni konzultáció a tanárral: Lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned.
 • Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.
 • Az oktatási napokon nem csak telefonos ügyfélszolgálattal, de chat-en is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

 

 

✨Garancia✨

Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés?

Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huzavona nélkül!

Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám

B/2022/001537

Ha nem szeretnél lemaradni, érdeklődj MOST!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló tanfolyamok közelben

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Prémium asszertív kommunikáció tréning

Érdeklődj a részletekért!