Cukrász szaktechnikus képzés
∙ 10 hónap
∙ Szakképzés
Tanfolyam indulása
2024. március 21.
Tanfolyam díja
440 000 Ft 400 000 Ft
Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?
A gyakorlati képzés költsége benne van az árban, és a gyakorlati helyszínt biztosítja az iskola
Valódi, tantermi oktatás, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt
A tanfolyam helyszíne könnyen megközelíthető
Ingyenesen biztosítjuk a jegyzeteket és a tankönyveket
Igény szerint többnyelvű bizonyítvány, hogy külföldön is könnyedén tudj munkát vállalni a szakképesítéseddel
Kamatmentes fix részletfizetési lehetőség a tanfolyamra
Hétvégi tanfolyam időpontok - munka mellett is végezhető képzések
Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzések
Profi, türelmes, gyakorlott oktatók
Minden tanterem igényesen van berendezve, kényelmes bútorokkal
FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
Tanfolyam főbb adatai:
A tanfolyam besorolása
Szakképzés
Szakmai gyakorlat
A gyakorlati helyet az iskola biztosítja
Szükséges szakmai előképzettség
Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
Pályaalkalmassági követelmény
Szükséges
A tanfolyam helyszíne
Budapest 13. ker. Frangepán utca 5-7.
A tanfolyam időtartama
10 hónap
A tanfolyam díja
440 000 Ft 400 000 Ft
Részletfizetés
Kamatmentes részletre is
40.000 Ft + 40.000 Ft/hóTananyagok
Ingyenes
Kedvezmény
Egyösszegű befizetés esetén – 5%
Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5%
Álláskeresőknek kedvezmény – 5%
Diákkedvezmény (nappali tagozat) – 5%
Előzetes tudás beszámítása
Előzetes tudásszint méréssel a tanulmányi idő és a tandíj csökkenthető
Tanfolyam egyéb adatai:
Időtartam | Indulás | Ütemezés | Képzés díja |
---|---|---|---|
10 hónap | 2024. márc. 21. | kedd és csütörtök 17:00-20:15 | 440 000 Ft 400 000 Ft |
Időtartam
10 hónap
Indulás
2024. márc. 21.
Ütemezés
kedd és csütörtök
17:00-20:15
Képzés díja
440 000 Ft 400 000 Ft
Kiegészítő információk
Ez nem OKJ képzés, hanem már az új képzési szerkezet szerinti szakképzés.Ugyanolyan értékű, mint a korábbi OKJ képzés.
Mit csinál egy cukrász szaktechnikus?
A cukrász szaktechnikus a cukrászatokban beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet végez, irányít. A termelési tevékenysége során, cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, alkalmi díszmunkákat állít elő, összehangolja, ellenőrzi a különböző termelési munkafolyamatokat. Figyelembe veszi a különleges táplálkozási célra készülő cukrászati termékek előállítására vonatkozó előírásokat, cukrászati recepteket ennek megfelelően átalakítja. Ügyel a termékek ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére. A termékválaszték kialakításánál figyelembe veszi a vendégek, megrendelők igényeit.
Felelős a cukrászati termékek minőségért, mennyiségéért a rendelési időpontok betartásáért. A cukrászati termelés során szakszerűen használja a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, készülékeket, megszervezi a karbantartásukat Csapatmunkában együttműködik a cukrászat és a cukrászda munkatársaival.
Összehangolja a cukrászat fő és mellék munkafolyamatait. Kialakítja a cukrászat üzlet politikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megtervezi, vezeti, koordinálja és ellenőrzi a cukrászat működését.
Foglalkozik az értékesítéssel, a vendégek visszajelzéseivel, panaszaival, felvetéseivel folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az árugazdálkodási, árkialakítási, leltározási munkálataihoz szakmai szoftvereket használ A vendéglátást érintő etikai, élelmiszerbiztonsági, egészségvédelmi környezetvédelmi, szabályokat betartja és betartatja.
A cukrász szaktechnikus képzés moduljai
- Munkavállalói ismeretek,
- Munkavállalói idegen nyelv (technikus szakmák esetén),
- Turizmus-vendéglátás alapozás,
- Cukrász - középszintű képzés,
- Cukrász - emelt szintű képzés
A szakma azonosító száma
5 1013 23 02
Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám
E-000700/2014