Szakács tanfolyam
∙ Szakképzés
Tanfolyam indulása
Folyamatosan
Tanfolyam díja
*520 000 Ft
Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?
Több mint 25 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött, komplex megoldásokat nyújtunk a felnőttképzések terén
Képzéseink hazánk egész területén elérhetőek, az ország több pontján van kirendeltségünk is
Teljes mértékben alkalmazkodunk a kor elvárásaihoz: online tananyagokat, online képzéseket biztosítunk diákjainknak
Magyar és nemzetközi nagyvállalati partnerekkel egyaránt rendelkezünk
100%-ban magyar, családi vállalkozás vagyunk
Megbízhatóság, korrektség jellemez minket - Családbarát munkahely vagyunk, Dun & Bradstreet Pénzügyileg stabil vállalkozás minősítést kaptunk, valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által kiadott Korrekt Partner címet is elnyertük
Jól felkészült, gyakorló szakemberek oktatnak valamennyi tanfolyamunkon
Részletfizetési lehetőség
FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
Tanfolyam főbb adatai:
A tanfolyam besorolása
Szakképzés
Tanfolyam végét igazoló dokumentum
Szakmai bizonyítvány
Szükséges szakmai előképzettség
befejezett 10. osztály
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
A tanfolyam helyszíne
Elméleti oktatás helyszíne
Online oktatás, visszanézhető órákkal
Gyakorlati oktatás helyszíne
Eger
A tanfolyam díja
*520 000 Ft
*A kedvezmény egyösszegű fizetés esetén érvényes!
Részletfizetés
Részletekben is fizetheted
5 részletbenTanfolyam egyéb adatai:
Időtartam | Indulás | Ütemezés | Képzés díja |
---|---|---|---|
10 hónap | Folyamatosan | Hétvégi napokon | 520 000 Ft |
Időtartam
10 hónap
Indulás
Folyamatosan
Ütemezés
Hétvégi napokon
Képzés díja
520 000 Ft
Kiegészítő információk
A szakács tanfolyam során a résztvevők főzési technikákat és ízeket tanulnak a magabiztos konyhai alkotáshoz.
Mit kell tudnod a szakács képzésről?
A szakképesítéssel rendelkező szakács képes napi és alkalmi étrendeket, étlapokat és időszakos ajánlatokat összeállítani. Meghatározza az ételekhez szükséges nyersanyagokat és azok mennyiségét, felméri a meglévő készleteket és átveszi az árut. Előkészíti és rendeltetésszerűen használja a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket és kézi szerszámokat. Előkészíti a nyersanyagokat, és alkalmazza a konyhatechnológiai eljárásokat.
Képes különféle ételeket készíteni, és melegen vagy hidegen tartani azokat. Az ételeket szakmai tapasztalattal, praktikussággal és esztétikummal megtálalja és díszíti. Kezeli a maradékokat és összehangolja, irányítja a segédszemélyzet munkáját. Feladatait az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően végzi el. Képes idegen nyelven megérteni és felhasználni a technológiai műveletek leírásait.
A szakács szakember tehetségével és szaktudásával kulináris élvezeteket teremt, és biztosítja, hogy a vendégek kiváló minőségű és ízletes ételeket kapjanak. Az éttermek és vendéglátóegységek sikeres működésében kulcsfontosságú szerepet játszik a szakács szakmaisága és elhivatottsága.
Szakács képzés munkaterülete
Szaktudásának köszönhetően rendkívül kreatív, konyhatechnológiai úton étvágygerjesztő és ízletes hideg és melegkonyhai ételeket készít, tálal. Az üzletvezetés érdekeit figyelembe véve gazdálkodik. A raktárkészletet figyelemmel kiséri az árurendelést és az áruátvételt koordinálja, ellenőrzi. A raktározást felügyeli, ellenőrzi. Munkabeosztást tervez, ír. Konyhai munkaszervezésben, feladatkiosztásban pontos és precíz.
Felelősségteljesen irányítja a beosztottjait, kollegáit a konyhai etikett és az erkölcsi normák betartása mellett. Jó szervezőképességgel és problémamegoldó adottságokkal rendelkezik. Példamutató magatartásával és munkaruházatával, magas szakmai tudásával tekintélyt vív ki magának.
A szakma azonosító száma
4 1013 23 05
Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám
OM 201225