Prémium virtuális asszisztens tanfolyam online - TanfolyamGURU.hu
Prémium virtuális asszisztens tanfolyam-Egyéb tanfolyam

Prémium virtuális asszisztens tanfolyam

ONLINE

  3 hónap

  Egyéb tanfolyam

Tanfolyam indulása

2024. március 09.

Tanfolyam díja

199 000 Ft

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  🚀🚀🚀 15 OK, MIÉRT VAGYUNK PRÉMIUM KÉPZŐ, ÉS MIÉRT VÁLASSZ MINKET ⤵️⤵️⤵️

  #1 GARANCIA ☀️ Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés? Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huza-vona nélkül!

  #2 ONLINE KÉPZÉSEK ☀️ A képzések online zajlanak, így helytől függetlenül tanulhatsz. Pénzt, időt és energiát spórolhatsz, amit utazással töltöttél volna el a tanfolyam miatt.

  #3 RUGALMAS BEOSZTÁS ☀️ A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetők.

  #4 HETI KÉRDEZZ-FELELEK ☀️ Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.

  #5 RÉSZLETFIZETÉS ☀️ A tanfolyam díját nem kell egy összegben kifizetned, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

  #6 TRANSZPARENS ÁRAZÁS ☀️ Nincs regisztrációs díj, és nincsenek rejtett költségeink.

  #7 PROFI OKTATÓK ☀️ Oktatóink magas szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Gyakran országosan ismert szakértőket is sikerül felkérnünk, hogy tudásukkal színesítsék képzéseinket.

  #8 BÓNUSZOK ☀️ Tanulási idő felező kurzus, hogy hatékonyan tanulj, és Álláskeresési mesterfogások kurzus, hogy megtanulj könnyen kiemelkedő önéletrajzot írni, és jobb eséllyel indulj az állásinterjún, mint mások.

  #9 KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉG ☀️ Az órák online visszanézhetőek, így ha nem tudsz mindegyiken részt venni, lehetőséged lesz bepótolni azt. Korlátlanul megismételheted a videókat, így annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szükséged van rá.

  #10 PROFI OKTATÁSI ESZKÖZÖK ☀️ Az online oktatáshoz prémium eszközöket biztosítunk az oktatóknak, így éles képet látsz és tiszta hangot hallasz, nem homályos képpel és dobozhanggal szembesülsz az órákon.

  #11 SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☀️ Bármikor felmerül kérdésed, kedves kollégáink segítségedre lesznek az ügyfélszolgálatunkon telefonon és e-mailben is. Az oktatási napokon chaten is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

  #12 INTERAKTÍV OKTATÁS ☀️ Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.

  #13 EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ☀️ Egyénileg is konzultálhatsz az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned. Felmerül egy kérdésed témában, amit nem szívesen osztanál meg közönség előtt? Vagy teljes figyelmet szeretnél az oktatótól? Itt a lehetőség!

  #14 SEGÉDANYAGOK, KINYOMTATHATÓ TANANYAG ☀️ Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.

  #15 TANULÓTÁRS PROGRAM ☀️ A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, ha van valaki, akivel együtt tanultok.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb tanfolyam

A tanfolyam helyszíne

Elméleti oktatás helyszíne

Online, valós idejű képzés

Beiratkozás helyszíne

Online

A tanfolyam időtartama

3 hónap

Óraszám

64

A tanfolyam díja

199 000 Ft

Részletfizetés

Részletekben is fizetheted

Egyéb feltételek:

Rendelkezned kell az online tanuláshoz szükséges eszközökkel (számítógéppel vagy okostelefonnal és internetkapcsolattal)

Képzés formája:

Távoktatás, valós idejű oktatói jelenléttel

Ajándék

💞 BÓNUSZOK, MELYEKET CSAK TŐLÜNK KAPSZ 💞

 

Jelentkezz tanfolyamunkra most, és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben!

 

Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

 

⏰ TANULÁSI IDŐ FELEZŐ ELFOGLALT TANULÓINKNAK

Szeretnéd hatékonyan végezni a képzésünket, de elfoglalt vagy a mindennapokban? Semmi probléma, ezért készült “Tanulási Idő Felező Elfoglalt Tanulóinknak” anyagunk, amiben Fülöp Margó szakértő segít elsajátítani a hatékony tanulás elméletét gyakorlati tippekkel fűszerezve 45 percben. Jelentkezz most, és a beiratkozásod után Tied is a bónusz anyag!

 

💼 ÁLLÁSKERESÉSI MESTERFOGÁSOK

Gondolkozol a jelentkezésen, de attól tartasz, hogy nehéz lesz elhelyezkedni a végzettség után tapasztalat nélkül? Éppen emiatt fejlesztettük le Álláskeresési Mesterfogások anyagunkat File Csaba szakértőnkkel, aki segít megérteni, hogy hogyan írj kiemelkedő önéletrajzot, vagy épp Te lehess az interjún a legjobb.

 

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

3 hónap

2024. márc. 09.

Szombatonként

199 000 Ft

Időtartam

3 hónap

Indulás

2024. márc. 09.

Ütemezés

Szombatonként

Képzés díja

199 000 Ft

Kiegészítő információk

Legyél Te is virtuális asszisztens!💻

Hogyan sajátíthatod el ezt a keresett szakmát, és milyen feladatokkal telnek majd a mindennapjaid? A képzés leírásából megtudod!⤵️⤵️⤵️

 

 

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

"Virtuális asszisztensként számítógéped segítségével otthonod kényelméből segítheded megbízóidat vállalkozásuk ügyes-bajos dolgaival. Tanfolyamunkat sikeresen elvégezve te is szabadúszóvá válhatsz, a saját magad főnöke lehetsz."

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

✅Neked szól a képzés: Szereted a multi-taskingot, azaz szívesen figyelsz egyszerre többfelé

✅Neked szól a képzés: Imádod a kommunikációt, és fontos neked az emberi kapcsolat

✅Neked szól a képzés: Kihívásokat eszel reggelire

❌Nem neked szól a képzés: Hagyományos munkahelyi környezetet keresel, és csak abban dolgoznál szívesen

❌Nem neked szól a képzés: Kiráz a hideg a gondolattól, hogy új dolgokat tanulj

❌Nem neked szól a képzés: Inkább a két kezeddel dolgozol szívesen, mint a számítógépről

 

 

Miről szól a képzés?

Feladatszervezés online

Neked, és az ügyfeleidnek is nagyon fontos lesz a megfelelő feladatszervezés - ezért ez velős részét teszi ki a képzésünknek.

 

Kommunikáció a Távolból

Fejleszd kommunikációs készségeidet, hogy sikeresen kapcsolódj ügyfelekhez és munkáltatókhoz online környezetben, építve a bizalmat.

 

Online Rendszerek

Mint minden online munkatárs, Te is online eszközök és rendszerek segítségével tudsz majd dolgozni - ezeket mutatjuk be Neked a kurzus zárásaként.

 

 

Képzés formája

Interaktív, real-time oktatás, fix időpontokban, valós idejű oktatói jelenléttel + Korlátlanul visszanézhető felvételek az órákról

 

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

💻 A távoli munkavégzés és online munkakörnyezet alapjai

💻 Napi feladatok szervezése

💻 Hatékony kommunikáció az ügyfelekkel és munkáltatókkal

💻 Online eszközök és rendszerek használata

 

 

Mitől prémium a képzés?🏆

 • Tanulótárs program: A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, és sokkal könnyebb elsajátítani a tudást, ha van valaki, akivel együtt tanultok.
 • Heti kérdezz-felelek: Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.
 • Interaktív oktatás: Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.
 • Egyéni konzultáció a tanárral: Lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned.
 • Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.
 • Az oktatási napokon nem csak telefonos ügyfélszolgálattal, de chat-en is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

 

 

✨Garancia✨

Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés?

Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huzavona nélkül!

Ha nem szeretnél lemaradni, érdeklődj MOST!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló tanfolyamok közelben

Virtuális Asszisztens képzés

Virtuális Asszisztens képzés

329 900 Ft

Prémium gyógypedagógiai asszisztens tanfolyam

Prémium gyógypedagógiai asszisztens tanfolyam

229 000 Ft

Prémium pedagógiai asszisztens tanfolyam

Prémium pedagógiai asszisztens tanfolyam

229 000 Ft

Pedagógiai munkatárs (Pedagógiai asszisztens)

Pedagógiai munkatárs (Pedagógiai asszisztens)

115 000 Ft

Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens)

Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens)

120 000 Ft

Pedagógiai asszisztens képzés

Pedagógiai asszisztens képzés

180 000 Ft

Állatorvosi asszisztens tanfolyam

Állatorvosi asszisztens tanfolyam

359 000 Ft319 000 Ft

PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS szakmai képzés

PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS szakmai képzés

152 000 Ft

Pedagógiai asszisztens tanfolyam

Pedagógiai asszisztens tanfolyam

179 000 Ft139 000 Ft