∙ 10 hónap
∙ Egyéb szakmai felnőttképzés
Tanfolyam indulása
2026. March 07.
Tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
A tanfolyam besorolása
Egyéb szakmai felnőttképzés
Tanfolyam végét igazoló dokumentum
Tanúsítvány
Szakmai gyakorlat
A gyakorlati helyet az iskola biztosítja
Szükséges szakmai előképzettség
Alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
Pályaalkalmassági követelmény
Szükséges
A tanfolyam helyszíne
A tanfolyam időtartama
10 hónap
A tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
Részletfizetés
Kamatmentes részletre is
Tananyagok
Ingyenesen biztosított
Kedvezmény
Egyösszegű befizetés esetén – 5%
Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5%
Álláskeresőknek kedvezmény – 5%
Előzetes tudás beszámítása
Előzetes tudásszint méréssel a tanulmányi idő és a tandíj csökkenthető
Időtartam | Indulás | Ütemezés | Képzés díja |
|---|---|---|---|
10 hónap | 2026. Mar 07. | kéthetente szombat és vasárnap 09:00-15:30 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
10 hónap | 2026. Mar 26. | kedd és csütörtök 17:00-20:15 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
Időtartam
10 hónap
Indulás
2026. Mar 07.
Ütemezés
kéthetente szombat és vasárnap
09:00-15:30
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hóIdőtartam
10 hónap
Indulás
2026. Mar 26.
Ütemezés
kedd és csütörtök
17:00-20:15
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó
A cukrász szaktudásának köszönhetően cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, alkalmi díszmunkákat készít. Célja olyan cukrásztermék létrehozása, amely megjelenésében, alapanyag-felhasználásában és ízében is a legmagasabb minőséget prezentálja. Alkotómunkája során szem előtt tartja a megrendelők igényeit, a cukrászati trendeket, új technológiai megoldásokat és a változatos, innovatív módszereket. Tudatos szakemberként számítja ki a hozzávalók mennyiségét, árurendelést, készletgazdálkodást végez, számításaihoz szoftvereket használ. Szakszerűen használja a cukrászati munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket. Betartja a munkavédelmi, a környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásokat. Csapatmunkában dolgozik és együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel. Folyamatosan képzi magát, figyelemmel követi a világhálón, a továbbképzéseken az új megoldásokat. Idegen nyelvű szakmai anyagokat olvas alapszinten, törekszik a nemzetközi trendek megismerésére.
Képzés azonosító száma
4 1013 23 01
Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám
E-000700/2014