∙ 10 hónap
∙ Egyéb szakmai felnőttképzés
Tanfolyam indulása
2026. February 14.
Tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
A tanfolyam besorolása
Egyéb szakmai felnőttképzés
Szakmai gyakorlat
A gyakorlati helyet az iskola biztosítja
Szükséges szakmai előképzettség
Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
Pályaalkalmassági követelmény
Szükséges
A tanfolyam helyszíne
A tanfolyam időtartama
10 hónap
A tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
Részletfizetés
Kamatmentes részletre is
Tananyagok
Ingyenesen biztosított
Kedvezmény
Egyösszegű befizetés esetén – 5%
Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5%
Álláskeresőknek kedvezmény – 5%
Előzetes tudás beszámítása:
Előzetes tudásszint méréssel a tanulmányi idő és a tandíj csökkenthető.
Időtartam | Indulás | Ütemezés | Képzés díja |
|---|---|---|---|
10 hónap | 2026. Feb 14. | kéthetente szombat és vasárnap 09:00-15:30 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
10 hónap | 2026. Mar 12. | kedd és csütörtök 17:00-20:15 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
Időtartam
10 hónap
Indulás
2026. Feb 14.
Ütemezés
kéthetente szombat és vasárnap
09:00-15:30
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hóIdőtartam
10 hónap
Indulás
2026. Mar 12.
Ütemezés
kedd és csütörtök
17:00-20:15
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó
A cukrász szaktechnikus a cukrászatokban beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet végez, irányít. A termelési tevékenysége során, cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, alkalmi díszmunkákat állít elő, összehangolja, ellenőrzi a különböző termelési munkafolyamatokat. Figyelembe veszi a különleges táplálkozási célra készülő cukrászati termékek előállítására vonatkozó előírásokat, cukrászati recepteket ennek megfelelően átalakítja. Ügyel a termékek ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére. A termékválaszték kialakításánál figyelembe veszi a vendégek, megrendelők igényeit.
Felelős a cukrászati termékek minőségért, mennyiségéért a rendelési időpontok betartásáért. A cukrászati termelés során szakszerűen használja a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, készülékeket, megszervezi a karbantartásukat Csapatmunkában együttműködik a cukrászat és a cukrászda munkatársaival.
Összehangolja a cukrászat fő és mellék munkafolyamatait. Kialakítja a cukrászat üzlet politikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megtervezi, vezeti, koordinálja és ellenőrzi a cukrászat működését.
Foglalkozik az értékesítéssel, a vendégek visszajelzéseivel, panaszaival, felvetéseivel folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az árugazdálkodási, árkialakítási, leltározási munkálataihoz szakmai szoftvereket használ A vendéglátást érintő etikai, élelmiszerbiztonsági, egészségvédelmi környezetvédelmi, szabályokat betartja és betartatja.
Képzés azonosító száma
5 1013 23 02
Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám
E-000700/2014