Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés Zalaegerszeg - TanfolyamGURU.hu
Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés-Egyéb tanfolyam

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Zalaegerszeg

  3 hónap

  Egyéb tanfolyam

Tanfolyam indulása

2024. június 15.

Tanfolyam díja

199 000 Ft

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  🚀🚀🚀 15 OK, MIÉRT VAGYUNK PRÉMIUM KÉPZŐ, ÉS MIÉRT VÁLASSZ MINKET ⤵️⤵️⤵️

  #1 GARANCIA ☀️ Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés? Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huza-vona nélkül!

  #2 ONLINE KÉPZÉSEK ☀️ A képzések online zajlanak, így helytől függetlenül tanulhatsz. Pénzt, időt és energiát spórolhatsz, amit utazással töltöttél volna el a tanfolyam miatt.

  #3 RUGALMAS BEOSZTÁS ☀️ A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetők.

  #4 HETI KÉRDEZZ-FELELEK ☀️ Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.

  #5 RÉSZLETFIZETÉS ☀️ A tanfolyam díját nem kell egy összegben kifizetned, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

  #6 TRANSZPARENS ÁRAZÁS ☀️ Nincs regisztrációs díj, és nincsenek rejtett költségeink.

  #7 PROFI OKTATÓK ☀️ Oktatóink magas szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Gyakran országosan ismert szakértőket is sikerül felkérnünk, hogy tudásukkal színesítsék képzéseinket.

  #8 BÓNUSZOK ☀️ Tanulási idő felező kurzus, hogy hatékonyan tanulj, és Álláskeresési mesterfogások kurzus, hogy megtanulj könnyen kiemelkedő önéletrajzot írni, és jobb eséllyel indulj az állásinterjún, mint mások.

  #9 KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉG ☀️ Az órák online visszanézhetőek, így ha nem tudsz mindegyiken részt venni, lehetőséged lesz bepótolni azt. Korlátlanul megismételheted a videókat, így annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szükséged van rá.

  #10 PROFI OKTATÁSI ESZKÖZÖK ☀️ Az online oktatáshoz prémium eszközöket biztosítunk az oktatóknak, így éles képet látsz és tiszta hangot hallasz, nem homályos képpel és dobozhanggal szembesülsz az órákon.

  #11 SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☀️ Bármikor felmerül kérdésed, kedves kollégáink segítségedre lesznek az ügyfélszolgálatunkon telefonon és e-mailben is. Az oktatási napokon chaten is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

  #12 INTERAKTÍV OKTATÁS ☀️ Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.

  #13 EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ☀️ Egyénileg is konzultálhatsz az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned. Felmerül egy kérdésed témában, amit nem szívesen osztanál meg közönség előtt? Vagy teljes figyelmet szeretnél az oktatótól? Itt a lehetőség!

  #14 SEGÉDANYAGOK, KINYOMTATHATÓ TANANYAG ☀️ Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.

  #15 TANULÓTÁRS PROGRAM ☀️ A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, ha van valaki, akivel együtt tanultok.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb tanfolyam

A tanfolyam helyszíne

Elméleti oktatás helyszíne

Online

Gyakorlati oktatás helyszíne

Online

Beiratkozás helyszíne

Online

A tanfolyam időtartama

3 hónap

Óraszám

96

A tanfolyam díja

199 000 Ft

Részletfizetés

Részletekben is fizetheted

Egyéb feltételek:

Rendelkezned kell az online tanuláshoz szükséges eszközökkel (számítógéppel vagy okostelefonnal és internetkapcsolattal)

Ajándék

💞 BÓNUSZOK, MELYEKET CSAK TŐLÜNK KAPSZ 💞

 

Jelentkezz tanfolyamunkra most, és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben!

 

Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

 

⏰ TANULÁSI IDŐ FELEZŐ ELFOGLALT TANULÓINKNAK

Szeretnéd hatékonyan végezni a képzésünket, de elfoglalt vagy a mindennapokban? Semmi probléma, ezért készült “Tanulási Idő Felező Elfoglalt Tanulóinknak” anyagunk, amiben Fülöp Margó szakértő segít elsajátítani a hatékony tanulás elméletét gyakorlati tippekkel fűszerezve 45 percben. Jelentkezz most, és a beiratkozásod után Tied is a bónusz anyag!

 

💼 ÁLLÁSKERESÉSI MESTERFOGÁSOK

Gondolkozol a jelentkezésen, de attól tartasz, hogy nehéz lesz elhelyezkedni a végzettség után tapasztalat nélkül? Éppen emiatt fejlesztettük le Álláskeresési Mesterfogások anyagunkat File Csaba szakértőnkkel, aki segít megérteni, hogy hogyan írj kiemelkedő önéletrajzot, vagy épp Te lehess az interjún a legjobb.

 

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

3 hónap

2024. jún. 15.

Szombati napokon

199 000 Ft

Időtartam

3 hónap

Indulás

2024. jún. 15.

Ütemezés

Szombati napokon

Képzés díja

199 000 Ft

Kiegészítő információk

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

"HR tanfolyamunk sikeres elvégzésével képes leszel átlátni a személyügyi folyamatokat és alapvető ismereteket szerzel a vállalati munkaügyi folyamatok jogszabályi kérdéseiről. Továbbá megismered a bérelszámoláshoz szükséges dokumentumokat és azok tartalmát. Képes leszel megtervezni a toborzási folyamatot, kiválasztani a megfelelő munkaerőt, amiért munkáltatód igen hálás lesz."

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

✅Neked szól a képzés: Szeretsz együttműködni másokkal

✅Neked szól a képzés: Empatikus vagy, így pontosan átérzed, hogy mi lehet a munkatársad vagy az állásra jelentkező fejében

✅Neked szól a képzés: A kommunikáció az erősséged, másokkal egyeztetni Neked nem is munka

❌Nem neked szól a képzés: Kizárólag egyedül akarsz dolgozni, nem vagy kooperatív

❌Nem neked szól a képzés: Kiráz a hideg a gondolattól, hogy új dolgokat tanulj

❌Nem neked szól a képzés: Inkább valamilyen két kézzel végezhető munkát csinálnál szívesen

 

 

Miről szól a képzés?

Izgalmas feladatok

Ha a változatosság tetszik, ezt imádni fogod: HR stratégiától, belső kommunikáción át egészen tréningek lebonyolításáig vagy a toborzás és kiválasztás feladatáig sok feladatban részt vehetsz majd HR területen a képzés után.

 

Te leszel az agy

Hogyan tervezzétek meg a cég emberi erőforrását, és az ehhez kapcsolódó célokat? Miképp valósul ez meg a gyakorlatban? Fontos stratégiai feladatok várnak rád ezen a területen.

 

Belső kommunikáció megszervezése

Milyen módon lehet a leghatékonyabb a belső kommunikáció a cégen belül? Elsajátíthatod a képzés alatt, és bevezetheted leendő munkahelyeden.

 

Toborzás, kiválasztás

A nyitott pozíciók hatékony feltöltése és a jelentkezők megfelelő szűrésének módszereiről is részletesen beszélünk a képzés során, hogy a gyakorlatban is tudd majd alkalmazni.

 

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 • Bevezetés, együttműködés
 • Humánpolitikai stratégia
 • Toborzás, kiválasztás
 • Önéletrajz - álláshirdetéstől az interjúig, gyakorlati példákkal
 • Munkavállalók felvétele, kiléptetése – dokumentáció
 • Dolgozói elégedettség mérés
 • Motiváció, képzés, tréning szervezés
 • Belső képzések fajtái, lebonyolításuk, eszközei
 • Szervezeti belső kommunikáció
 • Munkapszichológia
 • Tréning gyakorlatok
 • Munkajog, GDPR

 

 

Mitől prémium a képzés?🏆

 • Tanulótárs program: A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, és sokkal könnyebb elsajátítani a tudást, ha van valaki, akivel együtt tanultok.
 • Heti kérdezz-felelek: Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.
 • Interaktív oktatás: Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.
 • Egyéni konzultáció a tanárral: Lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned.
 • Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.
 • Az oktatási napokon nem csak telefonos ügyfélszolgálattal, de chat-en is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

 

 

✨Garancia✨

Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés?

Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huzavona nélkül!

Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám

B/2022/001537

Ha nem szeretnél lemaradni, érdeklődj MOST!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló tanfolyamok közelben

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

Prémium HR (Személyügyi szervező) képzés

199 000 Ft