∙ 10 hónap
∙ Egyéb szakmai felnőttképzés
Tanfolyam indulása
2025. November 15.
Tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
A tanfolyam besorolása
Egyéb szakmai felnőttképzés
Szakmai gyakorlat
A gyakorlati helyet az iskola biztosítja
Szükséges szakmai előképzettség
Alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
Pályaalkalmassági követelmény
Szükséges
A tanfolyam helyszíne
A tanfolyam időtartama
10 hónap
A tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
Részletfizetés
Kamatmentes részletre is
Tananyagok
Ingyenesen biztosított
Kedvezmény
Egyösszegű befizetés esetén – 5%
Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5%
Álláskeresőknek kedvezmény – 5%
Előzetes tudás beszámítása:
Előzetes tudásszint méréssel a tanulmányi idő és a tandíj csökkenthető
Időtartam | Indulás | Ütemezés | Képzés díja |
|---|---|---|---|
10 hónap | 2025. Nov 15. | kéthetente szombat és vasárnap 09:00-15:30 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
10 hónap | 2026. Apr 09. | kedd és csütörtök 09:00-12:15 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
10 hónap | 2026. Apr 11. | kéthetente szombat és vasárnap 09:00-15:30 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
Időtartam
10 hónap
Indulás
2025. Nov 15.
Ütemezés
kéthetente szombat és vasárnap
09:00-15:30
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hóIdőtartam
10 hónap
Indulás
2026. Apr 09.
Ütemezés
kedd és csütörtök
09:00-12:15
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hóIdőtartam
10 hónap
Indulás
2026. Apr 11.
Ütemezés
kéthetente szombat és vasárnap
09:00-15:30
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó
Szaktudásának köszönhetően rendkívül kreatív, konyhatechnológiai úton étvágygerjesztő és ízletes hideg és melegkonyhai ételeket készít, tálal. Az üzletvezetés érdekeit figyelembe véve gazdálkodik. A raktárkészletet figyelemmel kiséri az árurendelést és az áruátvételt koordinálja, ellenőrzi. A raktározást felügyeli, ellenőrzi. Munkabeosztást tervez, ír. Konyhai munkaszervezésben, feladatkiosztásban pontos és precíz.
Felelősségteljesen irányítja a beosztottjait, kollegáit a konyhai etikett és az erkölcsi normák betartása mellett. Jó szervezőképességgel és problémamegoldó adottságokkal rendelkezik. Példamutató magatartásával és munkaruházatával, magas szakmai tudásával tekintélyt vív ki magának.
Képzés azonosító száma
4 1013 23 05
Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám
E-000700/2014