∙ 10 hónap
∙ Egyéb szakmai felnőttképzés
Tanfolyam indulása
2026. February 21.
Tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.
A tanfolyam besorolása
Egyéb szakmai felnőttképzés
Szakmai gyakorlat
A gyakorlati helyet az iskola biztosítja
Szükséges szakmai előképzettség
Érettségi végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
Pályaalkalmassági követelmény
Szükséges
A tanfolyam helyszíne
A tanfolyam időtartama
10 hónap
A tanfolyam díja
535 000 Ft 495 000 Ft
Részletfizetés
Kamatmentes részletre is
Kedvezmény
Egyösszegű befizetés esetén – 5%
Kismama (GYES, GYED)kedvezmény – 5%
Álláskeresőknek kedvezmény – 5%
Előzetes tudás beszámítása:
Előzetes tudásszint méréssel a tanulmányi idő és a tandíj csökkenthető
Időtartam | Indulás | Ütemezés | Képzés díja |
|---|---|---|---|
10 hónap | 2026. Feb 21. | kéthetente szombat és vasárnap 09:00-15:30 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
10 hónap | 2026. Mar 19. | kedd és csütörtök 17:00-20:15 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
10 hónap | 2026. Apr 09. | kedd és csütörtök 09:00-12:15 | 535 000 Ft 495 000 Ft vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó |
Időtartam
10 hónap
Indulás
2026. Feb 21.
Ütemezés
kéthetente szombat és vasárnap
09:00-15:30
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hóIdőtartam
10 hónap
Indulás
2026. Mar 19.
Ütemezés
kedd és csütörtök
17:00-20:15
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hóIdőtartam
10 hónap
Indulás
2026. Apr 09.
Ütemezés
kedd és csütörtök
09:00-12:15
Képzés díja
535 000 Ft 495 000 Ft
vagy 45.000 Ft + 50.000 Ft/hó
Rendkívül kreatív és szaktudásának köszönhetően konyhatechnológiai úton étvágygerjesztő és ízletes ételeket készít, tálal. Hideg és melegkonyhai ételeket magasszinten elkészít és prezentál. Gazdálkodik az üzletvezetés érdekeit figyelemben véve gazdálkodik. A raktárkészletet figyelemmel kíséri, az árurendelést és az áruátvételt koordinálja, ellenőrzi. A raktározást felügyeli, ellenőrzi.
Munkabeosztást tervez, ír. Konyhai munkaszervezésben, feladatkiosztásban pontos és precíz. Felelősségteljesen irányítja a beosztottjait, kollegáit a konyhai etikett és az erkölcsi normák betartása mellett. Jó szervezőképességgel és problémamegoldó adottságokkal rendelkezik. Beszállító cégekkel, üzletkötőkkel kapcsolatot tart, üzletet köt. Élelmezésvezetői szakterületen is magasszinten képes irányítani, munkaterületeket ellenőrizni.
A dietetikusok munkáját segítve, képes étrendeket összeállítani, szükség szerint akár személyre szabottan. Rendszeresen nyomon követi a szakmai trendeket, továbbképzi magát és a megszerzett tudását folyamatosan továbbadja a kollégáinak. Példamutató magatartásával és munkaruházatával, magas szakmai tudásával tekintélyt vív ki magának.
Képzés azonosító száma
5 1013 23 06
Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám
E-000700/2014