Prémium társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés online - TanfolyamGURU.hu
Prémium társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés-Egyéb tanfolyam

Prémium társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés

ONLINE

  6 hónap

  Egyéb tanfolyam

Tanfolyam indulása

2024. április 06.

Tanfolyam díja

*199 000 Ft

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  🚀🚀🚀 15 OK, MIÉRT VAGYUNK PRÉMIUM KÉPZŐ, ÉS MIÉRT VÁLASSZ MINKET ⤵️⤵️⤵️

  #1 GARANCIA ☀️ Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés? Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huza-vona nélkül!

  #2 ONLINE KÉPZÉSEK ☀️ A képzések online zajlanak, így helytől függetlenül tanulhatsz. Pénzt, időt és energiát spórolhatsz, amit utazással töltöttél volna el a tanfolyam miatt.

  #3 RUGALMAS BEOSZTÁS ☀️ A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetők.

  #4 HETI KÉRDEZZ-FELELEK ☀️ Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.

  #5 RÉSZLETFIZETÉS ☀️ A tanfolyam díját nem kell egy összegben kifizetned, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

  #6 TRANSZPARENS ÁRAZÁS ☀️ Nincs regisztrációs díj, és nincsenek rejtett költségeink.

  #7 PROFI OKTATÓK ☀️ Oktatóink magas szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Gyakran országosan ismert szakértőket is sikerül felkérnünk, hogy tudásukkal színesítsék képzéseinket.

  #8 BÓNUSZOK ☀️ Tanulási idő felező kurzus, hogy hatékonyan tanulj, és Álláskeresési mesterfogások kurzus, hogy megtanulj könnyen kiemelkedő önéletrajzot írni, és jobb eséllyel indulj az állásinterjún, mint mások.

  #9 KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉG ☀️ Az órák online visszanézhetőek, így ha nem tudsz mindegyiken részt venni, lehetőséged lesz bepótolni azt. Korlátlanul megismételheted a videókat, így annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szükséged van rá.

  #10 PROFI OKTATÁSI ESZKÖZÖK ☀️ Az online oktatáshoz prémium eszközöket biztosítunk az oktatóknak, így éles képet látsz és tiszta hangot hallasz, nem homályos képpel és dobozhanggal szembesülsz az órákon.

  #11 SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☀️ Bármikor felmerül kérdésed, kedves kollégáink segítségedre lesznek az ügyfélszolgálatunkon telefonon és e-mailben is. Az oktatási napokon chaten is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

  #12 INTERAKTÍV OKTATÁS ☀️ Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.

  #13 EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ☀️ Egyénileg is konzultálhatsz az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned. Felmerül egy kérdésed témában, amit nem szívesen osztanál meg közönség előtt? Vagy teljes figyelmet szeretnél az oktatótól? Itt a lehetőség!

  #14 SEGÉDANYAGOK, KINYOMTATHATÓ TANANYAG ☀️ Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.

  #15 TANULÓTÁRS PROGRAM ☀️ A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, ha van valaki, akivel együtt tanultok.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb tanfolyam

A tanfolyam helyszíne

Elméleti oktatás helyszíne

Online, valós idejű képzés

Beiratkozás helyszíne

Online

A tanfolyam időtartama

6 hónap

Óraszám

200

A tanfolyam díja

*199 000 Ft

*Egyösszegű fizetés esetén

Részletfizetés

Részletekben is fizetheted

Részletfizetési lehetőséget sikeres előminősítés után tudunk kínálni. Érdeklődj a részletekről!

Egyéb feltételek:

Rendelkezned kell az online tanuláshoz szükséges eszközökkel (számítógéppel vagy okostelefonnal és internetkapcsolattal)

Képzés formája:

Távoktatás, valós idejű oktatói jelenléttel

Ajándék

💞 BÓNUSZOK, MELYEKET CSAK TŐLÜNK KAPSZ 💞

 

Jelentkezz tanfolyamunkra most, és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben!

 

Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

 

⏰ TANULÁSI IDŐ FELEZŐ ELFOGLALT TANULÓINKNAK

Szeretnéd hatékonyan végezni a képzésünket, de elfoglalt vagy a mindennapokban? Semmi probléma, ezért készült “Tanulási Idő Felező Elfoglalt Tanulóinknak” anyagunk, amiben Fülöp Margó szakértő segít elsajátítani a hatékony tanulás elméletét gyakorlati tippekkel fűszerezve 45 percben. Jelentkezz most, és a beiratkozásod után Tied is a bónusz anyag!

 

💼 ÁLLÁSKERESÉSI MESTERFOGÁSOK

Gondolkozol a jelentkezésen, de attól tartasz, hogy nehéz lesz elhelyezkedni a végzettség után tapasztalat nélkül? Éppen emiatt fejlesztettük le Álláskeresési Mesterfogások anyagunkat File Csaba szakértőnkkel, aki segít megérteni, hogy hogyan írj kiemelkedő önéletrajzot, vagy épp Te lehess az interjún a legjobb.

 

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

6 hónap

2024. ápr. 06.

Szombatonként

199 000 Ft

Időtartam

6 hónap

Indulás

2024. ápr. 06.

Ütemezés

Szombatonként

Képzés díja

199 000 Ft

Kiegészítő információk

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

"Társadalombiztosítási és bérügyi szakember kézésünk sikeres elvégzésével képessé válsz a bérekkel és az egészség- és társadalombiztosítással kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátására, valamint hagyományos és digitális dokumentumokat rendszerezni, iratkezelést végezni."

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

✅Neked szól a képzés: Már iskolás korodban is imádtad a számokat

✅Neked szól a képzés: Véredben van a szervezés, és élvezed, ha mindig képben vagy

✅Neked szól a képzés: Érdekel a jog világa, és kíváncsi vagy a munkajogi szabályok és szociális biztosítási rendszer összefonódásaira

❌Nem neked szól a képzés: A számok világa számodra kínai

❌Nem neked szól a képzés: Még a bekapcsológombot is meg kell mutatni a számítógépen

❌Nem neked szól a képzés: Kiráz a hideg a gondolattól, hogy új dolgokat tanulj

 

 

Miről szól a képzés?

Keresett szakma

A Társadalombiztosítási és bérügyintéző olyan keresett szakma, amire az elkövetkező években biztos lesz igény, és az átlagosnál jobb fizetést is el lehet vele érni.

 

Akár otthoni munkavégzés

A legtöbb cég rész, vagy akár teljes Home office lehetőséget szokott biztosítani ezen a területen, így jóval nagyobb szabadságot ad egy átlag szakmánál.

 

Bérszámfejtő Mesterkurzus

A bérszámfejtés művészetének elsajátítása programok és eszközök segítségével. Hogyan bonyolítsd le a bérügyvitelt, és kezeld a juttatásokat.

 

Társadalombiztosítási Tudástár

Átfogó ismeretek az egészségbiztosításról, nyugdíjbiztosításról és családtámogatási ellátásokról. A gyakorlatban is alkalmazható tudás a társadalombiztosítás területén.

 

 

Képzés formája

Interaktív, real-time oktatás, fix időpontokban, valós idejű oktatói jelenléttel + Korlátlanul visszanézhető felvételek az órákról

 

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

🖋️Jogszabályi háttér ismerete

 • jognyilatkozatok
 • jogviszonyok
 • munkaviszonyra vonatkozó szabályok

🖋️Munkaviszony létesítésével és megszűnésével kapcsolatos feladatok

🖋️Munkaviszony létesítésével és megszűnésével kapcsolatos feladatok

 • munkaviszonnyal kapcsolatos adózási, járulékfizetési szabályok
 • a munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyokra vonatkozó bérelszámolási és adózási szabályok

🖋️Dokumentáció és adatvédelem

 • adatvédelem szabályozása
 • iratkezelés
 • nyilvántartások
 • igazolások
 • éves jövedelemigazolás elkészítése a munkavállaló részére

🖋️Bérszámfejtési alapismeretek

 • bérszámfejtési ismeretek (programhasználat)
 • bérelszámolási rendszerek
 • a bérszámfejtés hibáinak felismerése, javítás, önellenőrzés; bérügyvitel ellenőrzése (belső, hatósági)

🖋️Munkaidőnyilvántartás és juttatások

 • a ledolgozott munkaidő
 • a szabadság, fizetés nélküli szabadság
 • munkaidő kedvezmények
 • túlmunka nyilvántartása és elszámolása

🖋️Mentesülés a munkavégzés alól + pihenőidő

 • a munkavégzési kötelezettség alóli mentesülés esetei és elszámolása; pihenőidőre vonatkozó szabályok, keresőképtelenség elszámolása

🖋️Béren kívüli juttatások

 • a béren kívüli juttatások fogalma és fajtái, adózása, járulékfizetési kötelezettségek, a költségtérítések fajtái, díjazása, adózása

🖋️Bérfizetés

 • a bérfizetés időpontjára, módjára, helyére vonatkozó munkaügyi szabályok, a bérek feladására vonatkozó szabályok; bérfizetési jegyzékek listázása, nyomtatása

🖋️TB alapismeretek

🖋️Társadalombiztosítási ismeretek, egészségbiztosítási ellátások; nyugdíjbiztosítási ellátások; családtámogatási ellátások; munkáltatói igazolások kiállítása

 

 

Mitől prémium a képzés?🏆

 • Tanulótárs program: A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, és sokkal könnyebb elsajátítani a tudást, ha van valaki, akivel együtt tanultok.
 • Heti kérdezz-felelek: Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.
 • Interaktív oktatás: Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.
 • Egyéni konzultáció a tanárral: Lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned.
 • Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.
 • Az oktatási napokon nem csak telefonos ügyfélszolgálattal, de chat-en is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

 

 

✨Garancia✨

Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés?

Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huzavona nélkül!

Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám

B/2022/001537

Ha nem szeretnél lemaradni, érdeklődj MOST!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló tanfolyamok közelben

Társadalombiztosítási és bérügyintéző képzés

Társadalombiztosítási és bérügyintéző képzés

150 000 Ft135 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

Munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzés

160 000 Ft