Bevezetés a Data Science világába kurzus online - TanfolyamGURU.hu

Bevezetés a Data Science világába kurzus

ONLINE

  Egyéb szakmai felnőttképzés

Tanfolyam indulása

Folyamatosan

Tanfolyam díja

9 900 Ft

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  Bárhol és bármikor tanulhatsz – A tanfolyamok során nem vagy helyhez és időhöz kötve, hiszen csak internet és számítógép szükséges a tanuláshoz.

  Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség – Átlátható szerkezet, magáért beszélő kategóriák, és gyors kereső. Oldalunkon könnyen megtalálod, amit keresel.

  Részletes tájékoztatók, ajánlások – Az online kurzusok terméklapján megtalálsz minden lényeges infót az oktatóanyagról, beleértve a tartalomjegyzéket, részletes leírást, és infót arról, hogy kinek ajánljuk az adott online tanfolyamot.

  Egyszerű, extra gyors regisztráció – 2 percen belül már elérhető számodra a tananyag.

  Gyakorlatias oktatóanyagok – Az oktatóvideók, e-learning kurzusok a lényegre fókuszálnak.

  Interaktív felület – A kurzus oldalán kérdezhetsz az oktatótól, de akár a tanulótársaidnak is üzenhetsz, beszélgetést kezdeményezhetsz.

  Gyors és könnyű bankkártyás fizetés – Azonnal hozzájuthatsz a választott oktatóanyaghoz.

  Kis eszközigény, reszponzivitás – Egy laptopon vagy táblagépen, de akár egy mobilon el tudod kezdeni a tanulást. Rendszerünk mobilra optimalizált. A leggyakrabban használt eszközökkel és böngészőkkel eléred az oktatóanyagokat.

  Korlátlan ismétlés – Többször újranézhető kurzusok. A tantermi, egyszer végignézhető előadásokkal ellentétben online oktatóanyagait korlátlanul újranézheted.

  Minőségi oktatóanyagok – Az oldalunkon minden online tanfolyamot ellenőrzünk, hogy csak minőségi, hasznos, gyakorlatias képzések szerepeljenek a kínálatunkban.

  Saját minőségi kritériumaink mellett a hallgatók is véleményezhetik az egyes online tanfolyamokat, így ha érdeklődsz egy kurzus iránt, mások ajánlásaira is alapozhatsz.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb szakmai felnőttképzés

A tanfolyam helyszíne

Óraszám

2

A tanfolyam díja

9 900 Ft

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

1 óra 38 perc videó

Folyamatosan

Egyéni ütemezés

9 900 Ft

Időtartam

1 óra 38 perc videó

Indulás

Folyamatosan

Ütemezés

Egyéni ütemezés

Képzés díja

9 900 Ft

Kiegészítő információk

A Bevezetés a Data Science Világába egy rövidebb (~1.5 órás) alapozó kurzus. Ezért első sorban azoknak ajánlom, akik még csak keveset (vagy akár semmit sem) tudnak a témáról. Azoknak is jól jöhet, akik ugyan már hallottak és/vagy olvastak többet is a data science-ről, de még nem állt össze a kép a fejükben.

 

Aki a médiában hall először a populárisabb adatos szakszavakról (Machine Learning, AI, Big Data, Deep Learning, stb.) gyakran elbizonytalanodik és összezavarodik. Nem is csoda, a hétköznapokban a kattintásvadász cikkek össze-vissza dobálóznak a szakszavakkal, gyakran rosszul használják őket.

 

Ez a tananyag viszont összeszedetten, struktúráltan mutatja be, és egy átlátható rendszerbe illeszti be a legfontosabb data science-szel kapcsolatos fogalmakat. Emellett megmutatja, hogy a való életben, valódi cégek, éles projektekben hogyan szokták hasznát venni mindennek.

A jelentkezés az iskola oldalán történik!

Hasonló tanfolyamok közelben

Munkahelyi elsősegély e-learning kurzus

14 900 Ft

Az Edutio használata oktatóknak kurzus

0 Ft

Laikus elsősegély e-learning kurzus

8 900 Ft

Pénztermelő Landoló Oldalak Titkai kurzus

24 970 Ft

Intenzív angol nyelvi kurzus középiskolásoknak

2 000 Ft

Landoló oldal automatizálás Sales Autopilottal kurzus

24 970 Ft

Közúti elsősegély e-learning kurzus jogosítványhoz

13 900 Ft

Drogerista + Konfliktuskezelés a kereskedelemben képzés

67 000 Ft

Drogerista + Konfliktuskezelés a kereskedelemben képzés

67 000 Ft