Prémium Social Media Manager tanfolyam online - TanfolyamGURU.hu
Prémium Social Media Manager tanfolyam-Egyéb tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

ONLINE

  3 hónap

  Egyéb tanfolyam

Tanfolyam indulása

2024. június 08.

Tanfolyam díja

199 000 Ft

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  🚀🚀🚀 15 OK, MIÉRT VAGYUNK PRÉMIUM KÉPZŐ, ÉS MIÉRT VÁLASSZ MINKET ⤵️⤵️⤵️

  #1 GARANCIA ☀️ Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés? Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huza-vona nélkül!

  #2 ONLINE KÉPZÉSEK ☀️ A képzések online zajlanak, így helytől függetlenül tanulhatsz. Pénzt, időt és energiát spórolhatsz, amit utazással töltöttél volna el a tanfolyam miatt.

  #3 RUGALMAS BEOSZTÁS ☀️ A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetők.

  #4 HETI KÉRDEZZ-FELELEK ☀️ Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.

  #5 RÉSZLETFIZETÉS ☀️ A tanfolyam díját nem kell egy összegben kifizetned, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

  #6 TRANSZPARENS ÁRAZÁS ☀️ Nincs regisztrációs díj, és nincsenek rejtett költségeink.

  #7 PROFI OKTATÓK ☀️ Oktatóink magas szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Gyakran országosan ismert szakértőket is sikerül felkérnünk, hogy tudásukkal színesítsék képzéseinket.

  #8 BÓNUSZOK ☀️ Tanulási idő felező kurzus, hogy hatékonyan tanulj, és Álláskeresési mesterfogások kurzus, hogy megtanulj könnyen kiemelkedő önéletrajzot írni, és jobb eséllyel indulj az állásinterjún, mint mások.

  #9 KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉG ☀️ Az órák online visszanézhetőek, így ha nem tudsz mindegyiken részt venni, lehetőséged lesz bepótolni azt. Korlátlanul megismételheted a videókat, így annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szükséged van rá.

  #10 PROFI OKTATÁSI ESZKÖZÖK ☀️ Az online oktatáshoz prémium eszközöket biztosítunk az oktatóknak, így éles képet látsz és tiszta hangot hallasz, nem homályos képpel és dobozhanggal szembesülsz az órákon.

  #11 SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☀️ Bármikor felmerül kérdésed, kedves kollégáink segítségedre lesznek az ügyfélszolgálatunkon telefonon és e-mailben is. Az oktatási napokon chaten is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

  #12 INTERAKTÍV OKTATÁS ☀️ Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.

  #13 EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ☀️ Egyénileg is konzultálhatsz az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned. Felmerül egy kérdésed témában, amit nem szívesen osztanál meg közönség előtt? Vagy teljes figyelmet szeretnél az oktatótól? Itt a lehetőség!

  #14 SEGÉDANYAGOK, KINYOMTATHATÓ TANANYAG ☀️ Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.

  #15 TANULÓTÁRS PROGRAM ☀️ A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, ha van valaki, akivel együtt tanultok.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb tanfolyam

A tanfolyam helyszíne

Elméleti oktatás helyszíne

Online, valós idejű képzés

A tanfolyam időtartama

3 hónap

Óraszám

80

A tanfolyam díja

199 000 Ft

Részletfizetés

Részletekben is fizetheted

Egyéb feltételek:

Rendelkezned kell az online tanuláshoz szükséges eszközökkel (számítógéppel vagy okostelefonnal és internetkapcsolattal)

Képzés formája:

Távoktatás, valós idejű oktatói jelenléttel

Ajándék

💞 BÓNUSZOK, MELYEKET CSAK TŐLÜNK KAPSZ 💞

 

Jelentkezz tanfolyamunkra most, és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben!

 

Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

 

⏰ TANULÁSI IDŐ FELEZŐ ELFOGLALT TANULÓINKNAK

Szeretnéd hatékonyan végezni a képzésünket, de elfoglalt vagy a mindennapokban? Semmi probléma, ezért készült “Tanulási Idő Felező Elfoglalt Tanulóinknak” anyagunk, amiben Fülöp Margó szakértő segít elsajátítani a hatékony tanulás elméletét gyakorlati tippekkel fűszerezve 45 percben. Jelentkezz most, és a beiratkozásod után Tied is a bónusz anyag!

 

💼 ÁLLÁSKERESÉSI MESTERFOGÁSOK

Gondolkozol a jelentkezésen, de attól tartasz, hogy nehéz lesz elhelyezkedni a végzettség után tapasztalat nélkül? Éppen emiatt fejlesztettük le Álláskeresési Mesterfogások anyagunkat File Csaba szakértőnkkel, aki segít megérteni, hogy hogyan írj kiemelkedő önéletrajzot, vagy épp Te lehess az interjún a legjobb.

 

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

3 hónap

2024. jún. 08.

Szombatonként

199 000 Ft

Időtartam

3 hónap

Indulás

2024. jún. 08.

Ütemezés

Szombatonként

Képzés díja

199 000 Ft

Kiegészítő információk

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

"Social Media Marketing tanfolyamunk elvégzése nagyszerű kiegészítője lehet a Virtuális asszisztens képzésünknek, de akkor is nagyon hasznos, ha saját vállalkozásod van, amelynek marketingjét szeretnéd saját magad fejleszteni."

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

✅Neked szól a képzés: Szereted a közösségi oldalakat, és érdekel a marketing világa

✅Neked szól a képzés: Szakmát váltanál, esetleg pályakezdő vagy

✅Neked szól a képzés: Saját céged van, vagy vállalkozni szeretnél a tudással

❌Nem neked szól a képzés: Ha nem szeretsz új dolgokat megtanulni

❌Nem neked szól a képzés: Inkább a kétkezi munkát részesíted előnyben

❌Nem neked szól a képzés: Utálod a marketinget és a reklámokat is

 

 

Miről szól a képzés?

Sokszínű karrier lehetőség

Akár alkalmazott lennél, akár vállalkozó, a Social Media Manager képzéssel mindkettőt meg tudod valósítani. (Ha pedig a már meglévő vállalkozásod építéséhez használnád a tudást, szintén jó helyen jársz.)

 

Szabadság

Social Media felületeket bárhonnan lehet kezelni. Ma lehet otthonról dolgozol, holnap egy kávézóból, holnapután egy coworking irodából - ez egy igazi álom munkakör.

 

Kiismered a platformokat

Eddig lehet csak felhasználóként voltál jelen pl Instagramon vagy TikTok-on, most viszont meg fogod érteni az ok-okozati összefüggéseket a működésében.

 

Eredményeket elemzünk

Miért épp ezek az eredmények születtek? Melyik poszt teljesített ennyire jól, és melyik volt az, ami megdobta a követők számát? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket is át fogsz látni a kurzus végére.

 

 

Képzés formája

Interaktív, real-time oktatás, fix időpontokban, valós idejű oktatói jelenléttel + Korlátlanul visszanézhető felvételek az órákról

 

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 • A közösségi média platformok működése és kezelése
 • Fontos, hogy ismerd, és tudd használni azokat a közösségi média platformokat, amiken aztán később dolgozni fogsz: Facebook, Insta vagy épp TikTok - ezek mind fontos elemét képzik a tanfolyamnak
 • Tartalomtervezés, ütemezés és közönségkezelés
 • A gyakorlati munkád része lesz, hogy hogyan tervezz tartalmakat, és hogyan ütemezd be őket a közösségi oldalakon ahhoz, hogy a közönség figyelmét valóban sikerüljön megszerezned
 • Analitika és mérések: Mint minden munkánál, itt is fontos az eredmények mérése, és elemzése, ezért erre egy külön blokkot szánunk a kurzusból
 • Stratégia és tervezés
 • A tervezés és a stratégia legalább annyira fontos, mint a kivitelezés - Mit szeretnénk elérni, mik a célok, és hogyan juthatunk el odáig?

 

 

Mitől prémium a képzés?🏆

 • Tanulótárs program: A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, és sokkal könnyebb elsajátítani a tudást, ha van valaki, akivel együtt tanultok.
 • Heti kérdezz-felelek: Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.
 • Interaktív oktatás: Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.
 • Egyéni konzultáció a tanárral: Lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned.
 • Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.
 • Az oktatási napokon nem csak telefonos ügyfélszolgálattal, de chat-en is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

 

 

✨Garancia✨

Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés?

Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huzavona nélkül!

Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám

B/2022/001537

Ha nem szeretnél lemaradni, érdeklődj MOST!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló tanfolyamok közelben

Közösségi Média Menedzser - Social Media manager képzés

Közösségi Média Menedzser - Social Media manager képzés

199 990 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

199 000 Ft