Prémium Social Media Manager tanfolyam online - TanfolyamGURU.hu
Prémium Social Media Manager tanfolyam-Egyéb tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

ONLINE

  3 hónap

  Egyéb tanfolyam

Tanfolyam indulása

2024. június 08.

Tanfolyam díja

Érdeklődj a részletekért!

Miért nálunk végezd el a tanfolyamot?

  🚀🚀🚀 15 OK, MIÉRT VAGYUNK PRÉMIUM KÉPZŐ, ÉS MIÉRT VÁLASSZ MINKET ⤵️⤵️⤵️

  #1 GARANCIA ☀️ Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés? Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huza-vona nélkül!

  #2 ONLINE KÉPZÉSEK ☀️ A képzések online zajlanak, így helytől függetlenül tanulhatsz. Pénzt, időt és energiát spórolhatsz, amit utazással töltöttél volna el a tanfolyam miatt.

  #3 RUGALMAS BEOSZTÁS ☀️ A tanfolyamok munka és család mellett is elvégezhetők.

  #4 HETI KÉRDEZZ-FELELEK ☀️ Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.

  #5 RÉSZLETFIZETÉS ☀️ A tanfolyam díját nem kell egy összegben kifizetned, részlefizetési lehetőséget biztosítunk.

  #6 TRANSZPARENS ÁRAZÁS ☀️ Nincs regisztrációs díj, és nincsenek rejtett költségeink.

  #7 PROFI OKTATÓK ☀️ Oktatóink magas szinten képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Gyakran országosan ismert szakértőket is sikerül felkérnünk, hogy tudásukkal színesítsék képzéseinket.

  #8 BÓNUSZOK ☀️ Tanulási idő felező kurzus, hogy hatékonyan tanulj, és Álláskeresési mesterfogások kurzus, hogy megtanulj könnyen kiemelkedő önéletrajzot írni, és jobb eséllyel indulj az állásinterjún, mint mások.

  #9 KORLÁTLAN VISSZANÉZHETŐSÉG ☀️ Az órák online visszanézhetőek, így ha nem tudsz mindegyiken részt venni, lehetőséged lesz bepótolni azt. Korlátlanul megismételheted a videókat, így annyiszor gyakorolhatsz, ahányszor csak szükséged van rá.

  #10 PROFI OKTATÁSI ESZKÖZÖK ☀️ Az online oktatáshoz prémium eszközöket biztosítunk az oktatóknak, így éles képet látsz és tiszta hangot hallasz, nem homályos képpel és dobozhanggal szembesülsz az órákon.

  #11 SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ☀️ Bármikor felmerül kérdésed, kedves kollégáink segítségedre lesznek az ügyfélszolgálatunkon telefonon és e-mailben is. Az oktatási napokon chaten is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

  #12 INTERAKTÍV OKTATÁS ☀️ Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.

  #13 EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ☀️ Egyénileg is konzultálhatsz az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned. Felmerül egy kérdésed témában, amit nem szívesen osztanál meg közönség előtt? Vagy teljes figyelmet szeretnél az oktatótól? Itt a lehetőség!

  #14 SEGÉDANYAGOK, KINYOMTATHATÓ TANANYAG ☀️ Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.

  #15 TANULÓTÁRS PROGRAM ☀️ A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, ha van valaki, akivel együtt tanultok.

FIGYELEM! Ez nem ingyenes tanfolyam. Ez önköltséges, azaz fizetős képzés. A tanfolyam árát az alábbi táblázatban találod.

Tanfolyam főbb adatai:

A tanfolyam besorolása

Egyéb tanfolyam

A tanfolyam helyszíne

Elméleti oktatás helyszíne

Online, valós idejű képzés

A tanfolyam időtartama

3 hónap

Óraszám

80

A tanfolyam díja

Érdeklődj a részletekért!

Részletfizetés

Részletekben is fizetheted

Egyéb feltételek:

Rendelkezned kell az online tanuláshoz szükséges eszközökkel (számítógéppel vagy okostelefonnal és internetkapcsolattal)

Képzés formája:

Távoktatás, valós idejű oktatói jelenléttel

Ajándék

💞 BÓNUSZOK, MELYEKET CSAK TŐLÜNK KAPSZ 💞

 

Jelentkezz tanfolyamunkra most, és ajándékba kapsz 2 kurzust, összesen 33.990 forint értékben!

 

Fülöp Margó a tanulásmódszertan rejtelmein kalauzol végig, hogy tanulás a sikered kulcsává válhasson a tanfolyam és a szakmai életed során, míg File Csaba tréninget tart önéletrajz írásból, felkészít az állásinterjúra és megismertet az online oktatással, hogy igazán otthonosan érezd magad mind a képzésen, mind pedig a pályaváltás vagy álláskeresés folyamatában!

 

⏰ TANULÁSI IDŐ FELEZŐ ELFOGLALT TANULÓINKNAK

Szeretnéd hatékonyan végezni a képzésünket, de elfoglalt vagy a mindennapokban? Semmi probléma, ezért készült “Tanulási Idő Felező Elfoglalt Tanulóinknak” anyagunk, amiben Fülöp Margó szakértő segít elsajátítani a hatékony tanulás elméletét gyakorlati tippekkel fűszerezve 45 percben. Jelentkezz most, és a beiratkozásod után Tied is a bónusz anyag!

 

💼 ÁLLÁSKERESÉSI MESTERFOGÁSOK

Gondolkozol a jelentkezésen, de attól tartasz, hogy nehéz lesz elhelyezkedni a végzettség után tapasztalat nélkül? Éppen emiatt fejlesztettük le Álláskeresési Mesterfogások anyagunkat File Csaba szakértőnkkel, aki segít megérteni, hogy hogyan írj kiemelkedő önéletrajzot, vagy épp Te lehess az interjún a legjobb.

 

Tanfolyam egyéb adatai:

Időtartam

Indulás

Ütemezés

Képzés díja

3 hónap

2024. jún. 08.

Szombatonként

Érdeklődj a részletekért!

Időtartam

3 hónap

Indulás

2024. jún. 08.

Ütemezés

Szombatonként

Képzés díja

Érdeklődj a részletekért!

Kiegészítő információk

A képzés oktatásszervezőjének ajánlásával

"Social Media Marketing tanfolyamunk elvégzése nagyszerű kiegészítője lehet a Virtuális asszisztens képzésünknek, de akkor is nagyon hasznos, ha saját vállalkozásod van, amelynek marketingjét szeretnéd saját magad fejleszteni."

 

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

✅Neked szól a képzés: Szereted a közösségi oldalakat, és érdekel a marketing világa

✅Neked szól a képzés: Szakmát váltanál, esetleg pályakezdő vagy

✅Neked szól a képzés: Saját céged van, vagy vállalkozni szeretnél a tudással

❌Nem neked szól a képzés: Ha nem szeretsz új dolgokat megtanulni

❌Nem neked szól a képzés: Inkább a kétkezi munkát részesíted előnyben

❌Nem neked szól a képzés: Utálod a marketinget és a reklámokat is

 

 

Miről szól a képzés?

Sokszínű karrier lehetőség

Akár alkalmazott lennél, akár vállalkozó, a Social Media Manager képzéssel mindkettőt meg tudod valósítani. (Ha pedig a már meglévő vállalkozásod építéséhez használnád a tudást, szintén jó helyen jársz.)

 

Szabadság

Social Media felületeket bárhonnan lehet kezelni. Ma lehet otthonról dolgozol, holnap egy kávézóból, holnapután egy coworking irodából - ez egy igazi álom munkakör.

 

Kiismered a platformokat

Eddig lehet csak felhasználóként voltál jelen pl Instagramon vagy TikTok-on, most viszont meg fogod érteni az ok-okozati összefüggéseket a működésében.

 

Eredményeket elemzünk

Miért épp ezek az eredmények születtek? Melyik poszt teljesített ennyire jól, és melyik volt az, ami megdobta a követők számát? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket is át fogsz látni a kurzus végére.

 

 

Képzés formája

Interaktív, real-time oktatás, fix időpontokban, valós idejű oktatói jelenléttel + Korlátlanul visszanézhető felvételek az órákról

 

 

Hogyan épül fel a tanfolyam?

 • A közösségi média platformok működése és kezelése
 • Fontos, hogy ismerd, és tudd használni azokat a közösségi média platformokat, amiken aztán később dolgozni fogsz: Facebook, Insta vagy épp TikTok - ezek mind fontos elemét képzik a tanfolyamnak
 • Tartalomtervezés, ütemezés és közönségkezelés
 • A gyakorlati munkád része lesz, hogy hogyan tervezz tartalmakat, és hogyan ütemezd be őket a közösségi oldalakon ahhoz, hogy a közönség figyelmét valóban sikerüljön megszerezned
 • Analitika és mérések: Mint minden munkánál, itt is fontos az eredmények mérése, és elemzése, ezért erre egy külön blokkot szánunk a kurzusból
 • Stratégia és tervezés
 • A tervezés és a stratégia legalább annyira fontos, mint a kivitelezés - Mit szeretnénk elérni, mik a célok, és hogyan juthatunk el odáig?

 

 

Mitől prémium a képzés?🏆

 • Tanulótárs program: A tanulótárs programmal megteremtjük az online oktatásban is a közösség élményét - igazi barátságok kötődnek, ráadásul jóval nagyobb esélyed van elvégezni így a képzést, és sokkal könnyebb elsajátítani a tudást, ha van valaki, akivel együtt tanultok.
 • Heti kérdezz-felelek: Hetente kérdezz-feleleket tartunk az adott lecke oktatójával, amire előre küldhetsz be kérdéseket (akár név nélkül), és minden héten videós anyag készül a válaszokkal.
 • Interaktív oktatás: Oktatásaink interaktívak, tanáraink valódi példákon keresztül oktatnak, ráadásul a kérdezési lehetőségen kívül rendszeresen kvízekkel mérjük vissza a tudásod az órákon.
 • Egyéni konzultáció a tanárral: Lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra az oktatókkal, amiért nem kell plusz pénzt fizetned.
 • Kidolgozott tételeket és írott tananyagot biztosítunk az oktatáshoz, hogy könnyebb legyen a tanulás.
 • Az oktatási napokon nem csak telefonos ügyfélszolgálattal, de chat-en is állunk a rendelkezésedre, hogy minél hamarabb megoldhassuk az elakadásod.

 

 

✨Garancia✨

Nem tudod, hogy Neked való-e a képzés?

Nem gond, elég később is döntened erről! Iratkozz be a képzésünkre, vegyél részt az első órán, és ha nem azt kaptad amire számítottál, jelezd nekünk, és visszaadjuk a teljes összeget huzavona nélkül!

Nyilvántartás azonosító/Engedélyszám

B/2022/001537

Ha nem szeretnél lemaradni, érdeklődj MOST!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hasonló tanfolyamok közelben

Közösségi Média Menedzser - Social Media manager képzés

Közösségi Média Menedzser - Social Media manager képzés

199 990 Ft

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Érdeklődj a részletekért!